IZDAJEM 102m2 POSLOVNOG PROSTORA. NIS.CENTAR.TPC KALCA 2. sprat

Izdaje se poslovni prostor na jednoj od najprometnijih lokacija u Nisu, u strogom centru, u pesackoj zoni, u blizini svih banaka, ustanova, trznih centara, hotela, istorijskih spomenika, objekata kulture, ugostiteljskih objekata, poste, … u Obrenovićevoj ulici.
Prostor se nalazi na drugom spratu, u renoviranom I sredjenom Trzno poslovnom centru “ KALCA” , koji poseduje pokretne stepenice, dva lifta, celodnevno obezbedjenje, video nadzor svih hodnika, stepenica, komunikacija, direktno povezan sa MUP Nis.
Ulazni deo se sastoji iz dvokrilnih ulaznih vrata, sa dva izloga, portala, postavljena simetricno, sa leve I desne strane ulaza.
Prostor je orijentisan prema Obrenovicevoj ulici, sest prozora gleda na pesacku ulicu, od kojih se dva prozora otvaraju, sto omogucava priliv dnevne svetlosti I svezeg vazduha.
Prostor se sastoji od jedne prostorne celine, hodnika I toaleta, ukupne povrsine 102 m2. Iz jednom delu prostora se stepenicama izlazi na galeriju, povrsine oko 40m2 korisnog prostora.
Grejanje je na struju.
Zbog svoje lokacije, prometnosti ulice, centra grada i okruženja, prostor je idealan za obavljanje raznih kancelarijskih
delatnosti, advokate, notare, izvrsitelje, IT firme, predstavnistva, zastupnistva, lekarske I zubne ordinacije, skole, kozmeticke salone, …
Depozit u visini kirije.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti putem telefona: 069/2230769.
Slobodno nas kontaktirajte I za sve dodatne informacije.

Cena 500 evra

kosta, nis, +381692230769

Loading