Kuca na prodaju

Odlicna porodicna kuca u Mladenovcu, kompletno renovirana (zamenjeni prozori, postavljen parket, renovirana kupatila, nova elektro-instalacija i razvodne kutije, zamenjen i preciscen sistem za centralno grejanje (novi ventili i zamenjen antifriz u sistemu), postavljena unutrasnja izolacija (mineralna vuna) na spoljasnjim zidovima, postavljen nov laminat u potkrovlju, itd. Renovirano sredinom 2021-ve.

Kuca se sastoji iz 3 nivoa ( 6 soba, 2 kupatila, 2 terase, kuhinja, soba za ucenje / racunar, garaza sa dvoja vrata). Plac 5 ari. Odlicne, hrastove, drvene stepenice radjene po meri izmedju svakog sprata!

Prvi: garaza za dvoja kola sa rolo vratima na daljinsko upravljanje, kuhinja sa trpezarijom i kaminom, veliko kupatilo, predsoblje;

Drugi: kupatilo, hodnik, 4 spavace sobe (od 12 do 26kvm), dve velike terase

Treci: dve prostrane sobe (~35 i ~20kvm), hodnik / deo za sedenje i radna soba (sa tri radna mesta).
Sa potkrovlja se pruza predivan pogled na planinu Rudnik i Bukulju (slike izlaska i zalaska Sunca su uslikane sa potkrovlja)!

Kuca je uknjizena 1/1 i na placu poseduje: dva pomocna objekta, gradsku vodu, plin, kanalizaciju, trofaznu struju, brzi internet, kablovsku, arteski bunar sa pijacom vodom!

ZA OVAJ NOVAC DEFINITIVNO NAJBOLJA NEKRETNINA U MLADENOVCU I OKOLINI! ! !

99900

Lidija, Mladenovac, 0658610545

Loading