Почетна » Oglasi » Novi stanovi u Sremskoj Mitrovici

Novi stanovi u Sremskoj Mitrovici

Novi, izuzetni i odmah useljivi stanovi, u zgradi sa 4 stana u mirnom, elitnom naselju u Sremskoj Mitrovici, namenjenom porodičnom stanovanju. Kvalitetno opremljeni, izuzetno svetli, plene svakim detaljom, uradjenim po najvišim standardima. Video interfon, iptv,  Parking ispred zgrade.

Zidano punom ciglom sa izolacijom + fasada 12cm, prirodna ventilacija u kuhinji i kupatilu, velike staklene površine (Rehau Synego -6 komora, troslojno staklo) i alu roletne sa pogonom na struju (start/stop funkcija), kvalitetna keramika i kupatilski nameštaj, tuš kabine sa tuš ružom i usponskom baterijom “Rosan” (dark dizajn), set wi-fi i digitalni radio u kupatilu, efikasni kondenzacioni gasni kotao marke “Bergen” ( ušteda do 30%  a podešavanje temperature i kontrola rada kotla preko Recowa wi-fi pametnog seta, sa bilo koje udaljenosti), instalacija za električni bojler i klimu, uzidani odvodi za klimu. Zvučna izolacija podova prvog i drugog sprata, sigurnosna vrata, …,

10 god. garancija na PVC stolariju

2 god. garancije na roletne i keramiku

5 god. garancije na Bergen gasni kotao

U ponudi:

  1. Dvosoban stan 62 m2 visoko prizemlje cena 93.000 eura
  2. Trosoban stan 108 m2 visoko prizemlje cena 149.000 eura
  3. Trosoban stan 109 m2 prvi sprat cena 149.000 eura
  4. Trosoban stan 88 m2 potkrovlje cena 123.000 eura

Agencija Prostor broj u registru 028

+381645121314

Loading

       Dobrodošli na ProstorOglase

Agencija Prostor omogućuje svim fizičkim i pravnim licima i preduzetnicima oglašavanje na našem sajtu. Oglašavanje je besplatno, a jedini uslov je registracija oglašavača u skladu sa zakonom o oglašavanju. Možete postaviti neograničen broj oglasa, a svaki oglas traje 60 dana. Prilikom postavljanja oglasa dužni ste da se pridržavate pravila oglašavanja. Možete oglasiti vaše nekretnine, usluge u vezi sa nekretninama kao i opremu i proizvode koji se koriste u vezi nekretnina.

Vaši ProstorOglasi - besplatni oglasi bez posrednika

DODAJ OGLAS