Prodajem trosoban stan u Nišu

Na prodaju komforan trosoban stan u Sremskoj ulici u Nišu, uknjižene površine 74m2, na petom spratu u zgradi bez lifta. Stan se sastoji iz ulaznog hodnika iz koga se ulazi u dve spavaće sobe, kupatilo, toalet, garderober (zasebnu prostoriju sa ormarima i policama) i dnevnu sobu. Dnevna soba je povezana sa trpezarijom i kuhinjom sa ostavom, a iz nje se izlazi na terasu. Na podu u sobama je parket, a u garderoberu, kupatilu, toaletu i kuhinji – pločice; stolarija je od drveta; stan ima sigurnosna ulazna vrata, etažno grejanje na struju, 2 klima uređaja, interfon i kablovsku televiziju. Uz stan ide i pripadajući tavanski prostor od 30m2.
Stan je istočno orijentisan, veoma svetao i funkcionalan. Nalazi se na 50m od osnovne škole, medicinskog, stomatološkog i farmaceutskog fakulteta, na 300m od Univerzitetskog Kliničkog centra i na 500m od Gradske i Vojne bolnice. Sremska ulica je ulica breza, a nalazi se između 2 najveća bulevara u Nišu. U neposrednoj blizini ima više prodavnica i mega-marketa, a pijaca je na 10 minuta laganog hoda.
Stan je veoma pogodan za stanovanje, a još pogodniji za rentiranje.
Zvati radnim danima od 17 do 20 časova.
kontakt: 0611320188; todd.orovitz@gmail.com

Cena 124000 eura

Petar, Niš, 0611320188

Loading

       Dobrodošli na ProstorOglase

Agencija Prostor omogućuje svim fizičkim i pravnim licima i preduzetnicima oglašavanje na našem sajtu. Oglašavanje je besplatno, a jedini uslov je registracija oglašavača u skladu sa zakonom o oglašavanju. Možete postaviti neograničen broj oglasa, a svaki oglas traje 60 dana. Prilikom postavljanja oglasa dužni ste da se pridržavate pravila oglašavanja. Možete oglasiti vaše nekretnine, usluge u vezi sa nekretninama kao i opremu i proizvode koji se koriste u vezi nekretnina.

Vaši ProstorOglasi - besplatni oglasi bez posrednika

DODAJ OGLAS