Почетна » Oglasi » Apartman u Vrnjačkoj Banji_izdavanje

Apartman u Vrnjačkoj Banji_izdavanje

Izdajem namešten apartman u objektu (kuća sa dvorištem) sa posebnim ulazom u naselju “Batin zabran”(2.Proleterske divizije 2) na lepom mestu, oivičen šumom, 800 m od strogog centra.

Struktura: Dnevna soba sa ugaonom garniturom na razvlačenje (2+1 ležaj), garderoberom i terasom, kupatilo, čajna kuhinja, predsoblje i spavaća soba (bračni ležaj). Pogodno za porodice sa decom, zbog sopstvenog ograđenog dvorišta, ali i za druge strukture turista koji žele mir i odmor. Privatna vodovodna mreža obezebeđuje uvek dobar pritisak vode, kada gradska mreža to ne obezbeđuje. U neposrednoj blizini su hoteli “Danica”, “Vrabac”, “Vrnjačke terme”, kao i “Slatina”. Cena: 10e dnevno po osobi, deca do 10 godina-besplatno.Poseban popust za trodnevne vikende. Za više inf.zvati posle 20 časova.Tel.065/4245673, Zoran.

Loading

       Dobrodošli na ProstorOglase

Agencija Prostor omogućuje svim fizičkim i pravnim licima i preduzetnicima oglašavanje na našem sajtu. Oglašavanje je besplatno, a jedini uslov je registracija oglašavača u skladu sa zakonom o oglašavanju. Možete postaviti neograničen broj oglasa, a svaki oglas traje 60 dana. Prilikom postavljanja oglasa dužni ste da se pridržavate pravila oglašavanja. Možete oglasiti vaše nekretnine, usluge u vezi sa nekretninama kao i opremu i proizvode koji se koriste u vezi nekretnina.

Vaši ProstorOglasi - besplatni oglasi bez posrednika

DODAJ OGLAS

Scroll to Top