Почетна » Oglasi » Nekretnine » Plac » HITNO PRODAJEM plac u Vranjskoj Banji

HITNO PRODAJEM plac u Vranjskoj Banji

Продајем грађевинско земљиште у Врањској Бањи, Штипљани 15 у близини железничке станице, комунално опремљено-излаз на асфалтирани пут, вода, струја, канализација, телефон, кабловска. На продају је део катастарске парцеле број 1187 КО Врањска Бања, својина 1/1, у површини од 1500м2 до 2000м2. Према жељи купца извршиће се формирање грађевинске парцеле потребне површине кроз поступак парцелације. Могућа је изградња стамбених, стамбено-пословних или пословних објеката.

Цена је 20 евра по м2,односно 2000 евра по ару, могућ договор.

За све додатне информације контакт телефон је 064/6469051 Верица.

Врањска Бања је бања са најтоплијим изворима лековите воде у Европи. Налази се на око 10км од Врања, односно на око 5км од аутопута Београд-Атина, на 420м надморске висине, окружена планинским врховима који се пружају на близу 2000м надморске висине. Топле, лековите минералне воде Врањске Бање, захваљујући свом хемијском саставу и температури, помажу у лечењу и третманима следећих болести:

Разних облика  реуматизма;

Гинеколошких обољења  (стерилитет у почетној фази);

Посттрауматска стања  (стања након повреда, хируршких интервенција);

Болести  дисајних органа;

Неуралгије;

Болести органа за  варење;

Анемије;

Loading

       Dobrodošli na ProstorOglase

Agencija Prostor omogućuje svim fizičkim i pravnim licima i preduzetnicima oglašavanje na našem sajtu. Oglašavanje je besplatno, a jedini uslov je registracija oglašavača u skladu sa zakonom o oglašavanju. Možete postaviti neograničen broj oglasa, a svaki oglas traje 60 dana. Prilikom postavljanja oglasa dužni ste da se pridržavate pravila oglašavanja. Možete oglasiti vaše nekretnine, usluge u vezi sa nekretninama kao i opremu i proizvode koji se koriste u vezi nekretnina.

Vaši ProstorOglasi - besplatni oglasi bez posrednika

DODAJ OGLAS

Scroll to Top