Почетна » Oglasi » Kuća u Rumi širi centar

Kuća u Rumi širi centar

Ruma, na prodaju prostrana i kvalitetna kuća uknjižena na 97m2 sa montažnom halom u dvorištu na placu od 10ari ( praktično plac je veći, ukupno 12 ari).

Kuća se nalazi u širem centru, na 15 min od centra, u ulici iz koje se lako i brzo izlazi iz grada.

Kuća ima dva ulaza. Prvi iz dvorišta vodi u centralni deo kuće, kroz hodnik iz koga se levo ulazi dve sobe do ulice, desno je kupatilo i pored, ulaz u veliki dnevni boravak iz koga se u produžetku ulazi u veliku kuhinju sa špajzom. Drugi ulaz, iz dvorišta vodi direktno u kuhinju. Iza kuhinje je velika prostorija za odlaganje, sa prostorom za peć za centralno grejanje i ulazom u veliki podrum (ispod kuhinje i dnevnog boravka).

 Prvi deo placa, u dnu dvorišta zatvara velika montažna hala (pogodna za različite vrste posla) a iza hale je velika bašta. 

Kuća je useljiva i ne zahteva značajna ulaganja osim ulaganja u kupatilo (potrebno renoviranje) i novu peć za centralno grejanje.

Moguća zamena za kuću u Vrdniku ili stan u NS, uz odgovarajuću doplatu!

Cena; 115.000 eura

Agencijska provizija 2%

Agencija Prostor reg.posrednika 028, tel 0645121314

Loading

       Dobrodošli na ProstorOglase

Agencija Prostor omogućuje svim fizičkim i pravnim licima i preduzetnicima oglašavanje na našem sajtu. Oglašavanje je besplatno, a jedini uslov je registracija oglašavača u skladu sa zakonom o oglašavanju. Možete postaviti neograničen broj oglasa, a svaki oglas traje 60 dana. Prilikom postavljanja oglasa dužni ste da se pridržavate pravila oglašavanja. Možete oglasiti vaše nekretnine, usluge u vezi sa nekretninama kao i opremu i proizvode koji se koriste u vezi nekretnina.

Vaši ProstorOglasi - besplatni oglasi bez posrednika

DODAJ OGLAS

Scroll to Top