Почетна » Oglasi » Prelep dvosoban stan kod BeoShopping centra

Prelep dvosoban stan kod BeoShopping centra

Opis:

Kompletno renoviran i namešten dvosoban stan (62m2 + terasa 3m2), centralno grejanje, na drugom spratu stambene zgrade sa liftom, dvostrano orijentisan,

Nalazi se u mirnom kraju,  prekoputa Beo Shopping centra. Odlična povezanost javnim prevozom sa svim delovima grada. U neposrednoj blizini je Vero, Lidl, škola, vrtići, auto put, parkovi, Sportski centar Šumice. Idealan za porodicu. Lokacijski je dobro povezan sa centrom grada.

Stan je svetao, funkcionalan i potpuno opremljen.

Sastoji se od prostranog dnevnog boravka, trpezarije sa izlazom na terasu, predsoblja, kupatila i  velike spavaće sobe (uređene kao dečja soba).

Plaćanje mesečno, obavezan depozit u visini jedne zakupnine.

Stan nije pet friendly i nije za pušače.

Zvati posle 17h.

Mesto: Beograd, Zvezdara, Denkova bašta

Cena: 620 eur

Oglašavač: Mladen

Telefon: 063 306 628

Loading

       Dobrodošli na ProstorOglase

Agencija Prostor omogućuje svim fizičkim i pravnim licima i preduzetnicima oglašavanje na našem sajtu. Oglašavanje je besplatno, a jedini uslov je registracija oglašavača u skladu sa zakonom o oglašavanju. Možete postaviti neograničen broj oglasa, a svaki oglas traje 60 dana. Prilikom postavljanja oglasa dužni ste da se pridržavate pravila oglašavanja. Možete oglasiti vaše nekretnine, usluge u vezi sa nekretninama kao i opremu i proizvode koji se koriste u vezi nekretnina.

Vaši ProstorOglasi - besplatni oglasi bez posrednika

DODAJ OGLAS

Scroll to Top