Почетна » Oglasi » Nekretnine » Kuća » Prodaje se kuća u Bukovcu

Prodaje se kuća u Bukovcu

Bukovac , naselje u opštini Petrovaradin Južnobački okrug , izmedju Petrovaradina i Sremske Kamenice na oko 13 km od Novog Sada . Mirno mesto za porodični život okruženo lepom prirodom na severnim obroncima Fruške Gore iskoristivo za turizam . U mestu postoje svi sadržaji za zivot : Vrtić , osnovna škola , dom zdravlja , pošta , vatrogasno društvo , bicikilistički park , fudbalski klub , kulturno umetničko društvo , Pravoslavna crkva kao i potrebne trgovine .

Odlike kuće : Plac sa kućom i okućnicom 5 ari , kuća se sastoji iz dve etaže : – suteren – predsoblje , 3 sobe , kuhinja , kupatilo , toalet . – prizemlje – predsoblje , 2 sobe , trpezarija , kuhinja , špajz , kupatilo , toalet .

Sve to 230 m kvadratnih . Potkrovlje koje se moze preurediti u jos jedan stan . Sve povezano stepenicama sa dva glavna ulaza u kucu : ulaz na prizemlje i ulaz u suteren . Garaža sa tavanom 50 metara kvadratnih i pomocni objekti 40 kvadratnih .

Kuća se prodaje bez pokućstva ili nekim delom . Kuća je legalizovana i uknjižena 1/1 .

Loading

       Dobrodošli na ProstorOglase

Agencija Prostor omogućuje svim fizičkim i pravnim licima i preduzetnicima oglašavanje na našem sajtu. Oglašavanje je besplatno, a jedini uslov je registracija oglašavača u skladu sa zakonom o oglašavanju. Možete postaviti neograničen broj oglasa, a svaki oglas traje 60 dana. Prilikom postavljanja oglasa dužni ste da se pridržavate pravila oglašavanja. Možete oglasiti vaše nekretnine, usluge u vezi sa nekretninama kao i opremu i proizvode koji se koriste u vezi nekretnina.

Vaši ProstorOglasi - besplatni oglasi bez posrednika

DODAJ OGLAS

Scroll to Top